top of page

warme chocolademelk met veel cacao

Het is weer herfst dus tijd voor warme chocolademelk! Ook dit jaar hebben we weer een mooi product met veel cacao voor een nog betere smaak, Chocolademelk van Roots of Chocolate kan eenvoudig bereid worden met de bijbehorende machine. Hierin zien uw gasten ook de verse chocolademelk.

 

Heeft u geen ruimte voor een machine dan kan dezelfde kwaliteit bereid worden met de steamer van uw espresso machine. Indien gewenst kan er met ons product ook een Vegan variant aangeboden worden en daarnaast is ons product glutenvrij.  

 

Laat uw gasten kiezen uit een heerlijke smaaktoevoeging van karamel, witte chocolade of hazelnoot. Deze kunt u makkelijk toevoegen met de bijbehorende Cream Selection flessen. 

Voor horeca locaties die grotere hoeveelheden warme chocolademelk verkopen hebben we een machine met een 5 liter bokaal waarin de dagverse chocolademelk op de juiste serveertemperatuur beschikbaar is.

 

Deze machine heeft alleen stroom nodig en neemt weinig ruimte in beslag.

Daarnaast is het apparaat makkelijk te reinigen. Met het manuele tapsysteem kan er in 3 seconden een kop warme chocolademelk getapt worden.

 

Mensen worden vaak enthousiast bij het zien van een mooi product, onze machine zal de verkoop van chocolademelk zeker bevorderen.

Scanwic Arthemia Solkys ISINO ijskoffie machine Frozen Cappuccino smoothie machine Frozen Smoothie
Scanwic Arthemia Solkys ISINO ijskoffie machine Frozen Cappuccino smoothie machine Frozen Smoothie

11 jaar geleden kwam Gianni Di Benedetto uit Italië op het idee om een warme chocolademelk te maken die wat kwaliteit en smaak betreft de beste ter wereld zou zijn.

 

Het duurde vele maanden voordat hij het recept goed had. In die tijd heeft hij honderden variaties geproefd, net zo lang totdat de kwaliteit en smaak perfect waren.

 

Met Roots of Chocolate heeft Scanwic de beste chocolademelk voor de horeca en een mooi uniek concept met servies, tafelkaarten, toppings en toebehoren. Roots of Chocolate heeft een goede marge voor de horeca, is snel te bereiden en is ongeopend lang houdbaar. 

bottom of page