top of page

onze visie

Scanwic visie

Wij willen anders zijn, wij zijn anders.

Wij zijn klein, maar denken groot. 

Onze producten hebben invloed op het leven van de miljoenen mensen die onze producten gebruiken.   

Die invloed uit zich op vele verschillende manieren. Bijvoorbeeld omdat mensen zich goed voelen als ze op een terrasje in de zon zitten, genieten van een koele Frozen Cappuccino of Frozen Smoothie. Of na een lekker maaltijd genieten van een heerlijk kopje Siciliaanse espresso koffie, of onderzoekend voor de eerste keer een nieuwe theesmaak uitproberen, of met belangstelling kijken naar een kelner die aan tafel koolzuurvrije Ice Tea staat te "shaken", of 's ochtends aan het ontbijt in een hotel de dag beginnen met een heerlijke gezonde 100% fruitsap.

Wij werken aan een betere en duurzame toekomst, iedere dag weer. Wij helpen mensen zich goed te voelen door onze producten te nuttigen. Met onze communicatie en design inspireren wij mensen. Mensen die daar gevoel voor hebben, en het verschil kunnen maken voor de wereld. Wij doen zaken op een manier waardoor wij in een paar jaar onze omzet zien verdubbelen, en daarbij toch in staat zijn om onze invloed op het milieu verkleinen.
 

We geloven in de kracht van onze merken de kwaliteit die wij leveren.  Wij geloven in ons gedreven team dat iedere dag met passie en emotie voor onze klanten werken.

bottom of page