top of page

Reizen en avonturen zijn altijd binnen handbereik van onze thee. Het bereiden van een kop thee is genoeg om de Oriënt te proeven of de aroma's van Noord-Amerikaanse munt, Mediterrane citroen, Indiaas gember of Zuid-Afrikaanse rooibois op te snuiven en door middel van subtiele geuren de wereld te beleven. Thee en kruidenthee kunnen ons de mogelijkheid geven om zonder ons huis te verlaten exotische grenzen over te steken, onbekende schatten te ontdekken en de volledig zintuiglijke ervaring te ondergaan. De 24 fijne melanges zijn onderverdeeld in 4 grote families: Zwarte thee, groene thee, fruit infusies en kruiden infusies. Kies uw favoriete soort.

Roots of Tea relaxation
Het meest complete thee concept voor de horeca. Thee in hoogwaardige kwaliteit zakjes en lbiologische thee. Een uniek concept met een uitgebreid pakket aan optionele accessoires.

WebShop

Ga gauw naar de Roots of Tea website en bekijk het mooie concept.

Een overzicht van brochures, menukaarten en website links

Roots of Tea dispener

24 unieke smaken thee van een hoge kwaliteit in zakjes meer​

WRoots of Tea Mint Green

Heerlijke groene thee:  meer​

Roots of Tea infusion Tea

10 smaken Ice Tea:  meer​

De selectie Roots of Tea in 24 melanges

Reizen en avonturen zijn altijd binnen handbereik van onze thee. Het bereiden van een kop thee is genoeg om de Oriënt te proeven of de aroma's van Noord-Amerikaanse munt, Mediterrane citroen, Indiaas gember of Zuid-Afrikaanse rooibois op te snuiven en door middel van subtiele geuren de wereld te beleven. Thee en kruidenthee kunnen ons de mogelijkheid geven om zonder ons huis te verlaten exotische grenzen over te steken, onbekende schatten te ontdekken en de volledig zintuiglijke ervaring te ondergaan. De 24 fijne melanges zijn onderverdeeld in 4 grote families: Zwarte thee, groene thee, fruit infusies en kruiden infusies. Kies uw favoriete thee.

bottom of page