© 2020 by DJESS media services

Moak koffie, Roots of Tea, Ronnefeldt Tea, Arthemia, Scanwic Juice, CIME, Espressa, Schaerer, Melitta, Saeco, Fiorenzato. Groothandel voor de betere horeca. Koffie, thee, Limonade, Shaken Ice Tea, Frozen Cappuccino, IJskoffie, warme chocolademelk, Fruitsappen, bfresh lemonade en koekjes.  Machines van Scantecs: Espresso machines, koffie machines, fruitsap machines, ijskoffie machines, chocolademelk machines. 

 Mail: info@scanwic.com                         Tel. +31 114 370 114 

Een breed koffie assortiment van de beste koffiebrander in Sicilië

Moak koffie

Ga voor meer informatie naar de Internationale MOAK website

koffie is maatwerk

Iedere horecazaak is anders. Ook die van u. Iedere horeca ondernemer is anders. Wij zijn ook anders. Daarom leveren wij het meest volledige assortiment momenteel op de markt, van  Italiaanse espresso koffie. Onze specialisten bepalen met u aan de hand van een smaak-kaart exact de koffie die bij u past. En welke smaak u ook kiest, u krijgt gegarandeerd  de beste kwaliteit tegen de beste prijs.Moak levert ook een zeer compleet assortiment van accessoires die de koffie beleving van uw gasten nog groter zullen maken. 

kilk op de afbeelding voor een vergroting

webShop

aanrader

Aromatik. Het topproduct van  Moak. Een geweldige koffie met een uitgebalanceerde smaak. In een blik van 2 kg dat direct op de molen past.

aanrader

Stella. Een uitstekende koffie die het uitstekend doet in onze regio. Deze koffie valt bij onze klanten goed in de smaak door zijn samenstelling en milde smaak.