© 2020 by DJESS media services

Moak koffie, Roots of Tea, Ronnefeldt Tea, Arthemia, Scanwic Juice, CIME, Espressa, Schaerer, Melitta, Saeco, Fiorenzato. Groothandel voor de betere horeca. Koffie, thee, Limonade, Shaken Ice Tea, Frozen Cappuccino, IJskoffie, warme chocolademelk, Fruitsappen, bfresh lemonade en koekjes.  Machines van Scantecs: Espresso machines, koffie machines, fruitsap machines, ijskoffie machines, chocolademelk machines. 

 Mail: info@scanwic.com                         Tel. +31 114 370 114 

hotels

Scanwic heeft een totaal oplossing voor hotels. Een top kwaliteit juice voor een scherpe prijs. 

de beste concentraat juice momenteel op de markt voor vier en vijf sterren hotels. Met een toevoeging van vers vruchtvlees. Geeft een unieke geur en smaak beleving. Een top kwaliteit juice, en de beste smaak en geur beleving zonder de hoge kosten en rompslomp van juice pers machines.

Orange Superior
1/10

juice concepten voor de horeca

Orange Premium

​eveneens een 100% natuurlijke fruitsap. Top product met een lekkere en zachte smaak. Deze orange juice is gemaakt van een melange van meer dan 40 soorten van de beste sinaasappelen uit Brazilië en Florida. Door de zorgvuldige samenstelling heeft de juice een zeer constante kwaliteit. Ons meest verkochte product voor drie en vier sterren hotels. Goede kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Tropical Supreme

een 100% gezonde fruitsap en een melange van de tien beste tropical vruchten. Een heerlijke drank, rijk aan vitaminen en met een exotische smaak. Neemt snel toe aan populariteit, en valt goed in de smaak bij uw gasten.

Apple Supreme

ook deze appelsap is een 100% fruitsap gemaakt van de beste appelen. Door het blenden van verschillende appel soorten ontstaat een voortreffelijke combinatie. De appelsap is een heerlijke volle en fruitige drank, met een lange houdbaarheid. Het productie proces zorg voor een rijke en natuurlijke  smaak.