top of page
Fruitsap systemen voor professioneel gebruik
KM Juice Dispenser 3 group FSD4100.jpg
Fancy Breakfast
Orange Superior

de beste concentraat juice momenteel op de markt voor vier en vijf sterren hotels. Met een toevoeging van vers vruchtvlees. Geeft een unieke geur en smaak beleving. Een top kwaliteit juice, en de beste smaak en geur beleving zonder de hoge kosten en rompslomp van juice pers machines.

Orange Premium

​eveneens een 100% natuurlijke fruitsap. Top product met een lekkere en zachte smaak. Deze orange juice is gemaakt van een melange van meer dan 40 soorten van de beste sinaasappelen uit Brazilië en Florida. Door de zorgvuldige samenstelling heeft de juice een zeer constante kwaliteit. Ons meest verkochte product voor drie en vier sterren hotels. Goede kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Multifruit Tropical

een gezonde fruitsap en een melange van de tien beste tropische vruchten. Een heerlijke drank, rijk aan vitaminen en met een exotische smaak. Neemt snel toe aan populariteit, en valt goed in de smaak bij uw gasten.

Apple Pure

ook deze appelsap is een 100% fruitsap gemaakt van de beste appelen. Door het blenden van verschillende appel soorten ontstaat een voortreffelijke combinatie. De appelsap is een heerlijke volle en fruitige drank, met een lange houdbaarheid. Het productie proces zorg voor een rijke en natuurlijke  smaak.

AdobeStock_83318670.jpeg
bottom of page